Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Την ήθελα μόνο δική μου» είπε στους γιατρούς ο δράστης της γυναικοκτονίας

Αμετανόητος φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γαννακός ο 39χρονος είπε στους γιατρούς πως «ήθελε μόνο δική του» την 28χρονη που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθημε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως το τραύμα ήταν επιπόλαιο.

Εκεί επικαλέστηκε ψυχολοφικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο στο Δαφνί καθώς εκεί είχε ιστορικό από ναρκωτικές ουσίες.

Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και πήρε εξητήριο και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (04/04/2024).

«Διέγνωσαν από την αρχή ότι δεν έχει πρόβλημα ψυχιατρικό… Θέλει να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο για να εγκλειστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη φυλακή! Είναι εγκληματικό να συμβεί… Χρησιμοποιούν πολλοί φυλακισμένοι αυτή την οδό. Έλεος, έως εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννακός στην εκπομπή Live News.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» είναι τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που βρέθηκε μετά από πολύωρες έρευνες στη Βουλιαγμένη
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί