Ελλάδα

Άγιος Δημήτριος: 20χρονος «έστησε» την «απαγωγή» του για να πάρει λεφτά από την μητέρα του

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη από τα χρήματα που έστειλε η μητέρα και έφτασαν στους υποτιθέμενους «απαγωγείς»

Η μητέρα του 20χρονου από τον Άγιο Δημήτριο, έστειλε 1.500 ευρώ στους «απαγωγείς» του γιου της, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν άλλοι από… τους φίλους του, που «έστησαν» την «απαγωγή» με τη συμμετοχή του ίδιου του γιου της.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (5/6/25) όταν ο 20χρονος από τον Άγιο Δημήτριο έφυγε από το σπίτι του και δεν επέστρεψε. Όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το ERTNEWS, ο νεαρός, ήταν στο Περιστέρι. Ωστόσο ο ίδιος και η παρέα του, άφησαν την μητέρα του να νομίζει ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. 

Η μητέρα, το βράδυ της Κυριακής (8/6/25) άρχισε να λαμβάνει μηνύματα σε διαδικτυακή εφαρμογή από τον γιο της ότι τον είχαν απαγάγει άγνωστοι από την περιοχή της Βουλιαγμένης και τον κρατούσαν σε κάποιο παράπηγμα. Της έστειλε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες, ζητώντας της χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Η μητέρα του έστειλε, μέσω IRIS, 1.500 ευρώ, τα οποία όμως τα παρέλαβε άλλος άνθρωπος. Στη συνέχεια της ζήτησαν ακόμη 2.000 ευρώ ωστόσο η μητέρα είχε επικοινωνήσει με την Αστυνομία στο μεσοδιάστημα και την συμβούλεψαν να μην δώσει άλλα χρήματα.

Ακολουθώντας τα τραπεζικά ίχνη εντόπισαν τον άνθρωπο που παρέλαβε τα χρήματα και έτσι έφτασαν στο Περιστέρι όπου εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Δημητρίου τον 20χρονο δήθεν απαχθέντα και τον φίλο του. Στη συνέχεια βρέθηκαν ακόμη τρεις 20χρονοι που φέρονται να συμμετείχαν στην εξαπάτηση της μητέρας. Και εκείνοι συνελήφθησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και τον σημάδευε με όπλο
Στο μαγαζί επικράτησαν σκηνές πανικού - Ο 31χρονος δράστης κατά το παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα, ενώ ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Συνελήφθησαν έξι ανήλικοι και οι γονείς τους για άγρια επίθεση σε 13χρονο στο Μοσχάτο - Τον χαστούκισαν και τον κλώτσησαν
Οι 6 κατηγορούμενοι, μαζί με άλλους 9 συνομηλίκους τους προσέγγισαν τον 13χρονο σε πάρκο στο Μοσχάτου και αφού τον έριξαν στο έδαφος, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα σημεία του σώματός του
Εκφοβισμός
Συγκλονίζει ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον Βόλο το 2023 - «Όλοι παίρνουν ρούχα στα εγγόνια τους, εγώ κάθομαι στο μνήμα»
Αυτό που αγανάκτησε την οικογένεια ήταν μία τεχνική έκθεση στο δικαστήριο, που αναφέρει ότι ο οδηγός δεν έτρεχε ενώ πήγαινε με 104 χλμ/ ώρα υπό την επήρεια αλκοόλ
Βόλος
Συγκλονιστικό βίντεο με τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 52χρονου στο Ναύπλιο το 2024 - Όσα κατέθεσε το θύμα πριν καταλήξει
Ο 52χρονος όσο είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με νοήματα, κατέθεσε μηνύσεις κατά των δύο ανδρών που τον χτύπησαν, αλλά και κατά της φίλης του και του ιδιοκτήτη του μπαρ, καθώς τους θεωρούσε ηθικούς αυτουργούς
Ναύπλιο
11