Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Δέκα σφαίρες σε 22χρονο – Στο ΚΑΤ ο τραυματίας

Ήταν μόλις 17:30 την Κυριακή (24.07.2022), όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα και ένας 22χρονος τραυματίστηκε, όχι από μία, αλλά από δέκα σφαίρες.

Στην οδό Νερούτσου και Αταλάντης του Αγίου Παντελεήμονα, άγνωστος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, με το οποίο προσέγγισε έναν 22χρονο. Ο δράστης βγήκε από το αμάξι του, σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε δέκα φορές τον 22χρονο, τραυματίζοντάς τον τελικά, στον δεξί μηρό.

Μετά την άγρια επίθεση, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε, αφήνοντας πίσω τον νεαρό.

Ο 22χρονος με τον τραυματισμό στο πόδι, μεταφέρθηκε και βρίσκεται στο ΚΑΤ, ενώ υπάρχουν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, εξαιτίας της επίθεσης αυτής.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου