Ελλάδα

Αιγάλεω: Οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στον Κηφισό

Δύο άνθρωποι περίπου 35 ετών έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω όταν παρασύρθηκαν από όχημα στη Λεωφόρο Κηφισού. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 02.40 τα ξημερώματα σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς ηλικίας περίπου 35 ετών στο ύψος του Αιγάλεω και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

 

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–5788600, 210-5788611, 210-5788601 και 210-5788619.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έλιωνε από το κλάμα, το άφηναν κάθε βράδυ έξω» λέει γειτόνισσα για το μωρό που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Ένα βράδυ το είδα έξω στο μπαλκόνι σκεπασμένο με μια χοντρή κουβέρτα και αυτοί ήταν μέσα και κοιμόντουσαν στο πάτωμα» τονίζει στο newsit.gr η γυναίκα
Βρέφος
Η Γλυκερία και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγαν με λεωφορεία από το Ισραήλ για την Αίγυπτο - «Στον δρόμο είδαμε πύραυλο να περνάει από πάνω μας»
Τα λεωφορεία, που αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ και μεταφέρουν Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για συναυλίες, έχουν προορισμό την Αίγυπτο
Γλυκερία
8