Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ακρόπολη: “Μια λάμψη μ’ έριξε κάτω, δεν ξέρω πως βγήκα” – video

Ακρόπολη: “Μια λάμψη μ’ έριξε κάτω, δεν ξέρω πως βγήκα” – video

Τα όσα έζησε περιγράφει αρχαιοφύλακας της Ακρόπολης.
Εγκαύματα παντού από τον κεραυνό που την χτύπησε!
“Ένιωσα μια λαμψη που με έριξε κάτω”.

Σοκάρουν τα όσα διηγούνται οι τραυματίες από τον κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (17.04.2019) προκαλώντας πανικό.

Όπως δηλώνει μια από αυτούς στο Star, αρχαιοφύλακας, ξαφνικά κατάλαβε μια λάμψη και βρέθηκε στο έδαφος. Δείχνοντας τα τραύματά της στην κάμερα, φαίνεται πως έχει καεί. Όπως δήλωσε είναι νέα στη δουλειά, και προσελήφθη με 8μηνη σύμβαση.

“Την είδαμε μέσα στα αίματα”

Συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες από δύο τουρίστες που περιέγραψαν στον Alpha τα όσα τρομακτικά έζησαν στην Ακρόπολη. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και τα εκδοτήρια μέσα στο οποία βρίσκονταν δυο αρχαιοφύλακες. Πρόκειται για μια 24χρονη και μια 52χρονη. Και οι δυο ελέγχονται για καρδιολογικά προβλήματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Τραυματίες επίσης είναι δύο τρουρίστες. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρεται πως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας. Το υπουργείο σημειώνει πως ο κεραυνός έπεσε στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο και ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις