Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλαλούμ στο Γυμνάσιο Πικερμίου με κρούσμα κορονοϊού – Λάθος με την ιχνηλάτηση καταγγέλλουν γονείς

Αλαλούμ στο Γυμνάσιο Πικερμίου με κρούσμα κορονοϊού – Λάθος με την ιχνηλάτηση καταγγέλλουν γονείς

Σάλος στο Γυμνάσιο Πικερμίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Β2 το οποίο αν και από την περασμένη Πέμπτη έχει ανασταλεί η λειτουργία του εξαιτίας θετικού κρούσματος κορονοϊού που βρέθηκε σε μαθητή, ωστόσο όπως καταγγέλει γονέας στο newsit.gr έχει γίνει λάθος με την ιχνηλάτηση των επαφών του με αποτέλεσμα παιδιά που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του να εξακολουθούν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.

Το θέμα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μαθητών, οι οποίοι αν και παραπονιούνται διαρκώς στην διεύθυνση του σχολείου και τους καθηγητές εκείνοι τους απαντούν “Εσείς δεν ξέρετε”.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο γονέας αυτή την στιγμή στο σχολείο υπάρχουν παιδιά που θα έπρεπε να είναι σπίτι τους εξαιτίας της επαφής τους με το θετικό κρούσμα, ενώ άλλα που δεν ήρθαν καθόλου σε επαφή μαζί του τα έχουν αναγκάσει σε υποχρεωτική καραντίνα. Για τον ίδιο λόγο εκτός σχολείου έχουν βρεθεί και παιδιά που δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όταν βρέθηκε το κρούσμα και προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης καθηγητής ενημέρωσε τα παιδιά για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ τους ζήτησε όποιος είχε έρθει σε επαφή μαζί του να σηκώσει το χέρι του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις