Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη»

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Αλέξης Κούγιας, μετά και τη νέα αναβολή που έλαβε σήμερα για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο εκ των τριών παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Όπως έγινε γνωστό μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την κα Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Και τόνισε: «Θα πάει να φάει το κεφάλι του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί – μετά τις τελευταίες εξελίξεις – εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πω θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
8
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος