Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Την σκότωσε, την τύλιξε με σακούλες σκουπιδιών και την κράτησε για μια εβδομάδα στο πατάρι

«Ήταν καλή και ήσυχη, σπίτι δουλειά ήταν το κορίτσι» λέει στο newsit.gr άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του 39χρονου ο οποίος, αφού πρώτα έπνιξε την 32χρονη στη συνέχεια την κράτησε νεκρή για μέρες στο πατάρι του σπιτιού τους στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφού την σκότωσε δεν δίστασε να βάλει το άψυχο κορμί της μέσα σε μαύρες σακούλες και για επτά ολόκληρες μέρες η άτυχη 32χρονη μητέρα βρισκόταν στοιβαγμένη στο πατάρι του ισόγειου διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους.

Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως η γυναίκα του τον απατούσε.

«Το τελευταίο διάστημα δεν την έβλεπα αλλά μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο γιατί δούλευε πολύ το κορίτσι. Εργαζόταν σε εταιρεία καθαρισμού και όταν τελείωνε από εκεί πήγαινε για έξτρα μεροκάματο και καθάριζε σπίτια, ενώ ο άντρας της δούλευε σε οικοδομή» αναφέρει στο newsit.gr άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του 39χρονου.

Όπως υποστηρίζει ποτέ κανείς από τους δύο δεν αναφέρθηκε σε προβλήματα ή φασαρίες που πιθανόν να είχαν μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω καθόλου αν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους, δεν μας είχαν πει ποτέ κάτι τέτοιο. Πριν λίγο το μάθαμε και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε είμαστε σε σοκ. Εμείς είμαστε συγγενείς με τον άντρα της κοπέλας. Αυτή ήταν 32 χρόνων και αυτός 39, είχανε δύο παιδάκια το ένα δώδεκα χρονών και το άλλο εννιά. Ήταν τουλάχιστον δεκατρία χρόνια παντρεμένοι και ήρθαν από την Αλβανία εδώ για μια καλύτερη ζωή» αναφέρει το ίδιο άτομο και προσθέτει περιγράφοντας για την 32χρονη πως επρόκειτο για μια εργατική γυναίκα που ενδιαφερόταν πολύ για την οικογένειά της.

«Ήταν καλή και ήσυχη, το κορίτσι έτρεχε με τα παιδιά και τη δουλειά, προσπαθούσε πολύ, σπίτι δουλεια ήταν συνέχεια. Κλαίμε από την ώρα που μαθεύτηκε το τι έγινε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πως έγινε. Αυτός ούτε έπινε ούτε τίποτα, αλλά να καμία φορά τι γίνεται… δεν ξέρεις στο κάθε σπίτι τι συμβαίνει όταν κλείσει η πόρτα του» συμπλήρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος