Ελλάδα

Αναστάτωση και πανικός στο Θριάσιο νοσοκομείο από ληστές

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι ληστές χωρίς καν να λογαριάσουν ότι ήταν νοσοκομείο. Σκόρπισαν τον πανικό σε ασθενείς και γιατρούς τα ξημερώματα. Μπήκαν μέσα με φορτηγό για να πάρουν το ΑΤΜ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα θρασύτατοι ληστές χωρίς να σκεφτούν ότι ήταν νοσοκομείο μπούκαραν με φορτηγό μέσα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Πέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες έσπασαν την είσοδο του νοσοκομείου με φορτηγάκι.
 


 

Οι δράστες απείλησαν με όπλα τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και τους επισκέπτες και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να σηκώσουν και να φορτώσουν ΑΤΜ που υπάρχει μέσα στο νοσοκομείο, στο φορτηγάκι και να εξαφανιστούν.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοπλες Δυνάμεις: Παραχωρήθηκε τμήμα από το πρώην στρατόπεδο «Μαντουβάλου» στο Γύθειο στον δήμο Ανατολικής Μάνης
Η έκταση από το πρώην Στρατόπεδο «Μαντουβάλου» προορίζεται για τη στέγαση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για την ανάπτυξη αθλητικών και λοιπών κοινωφελών υποδομών
Παραχώρηση τμήματος του πρώην στρατοπέδου στο Γύθειο
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 415.000 λαθραία τσιγάρα μέσα σε 11 αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Τα καπνικά προϊόντα ήταν κρυμμένα στις αποσκευές 11 επιβατών, που είχαν φτάσει στην Αθήνα με πτήσεις από την Αιθιοπία και την Αίγυπτο, οι οποίοι συνελήφθησαν
Τσιγάρα