Ελλάδα

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, έχει προκληθεί φωτιά – Κλειστά και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

Πανικός επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο σημείο της γέφυρα του Ισθμού μετά από ανατροπή βυτιοφόρου και φωτιά που προκλήθηκε μετά από έκρηξη.

Από την ανατροπή του βυτιοφόρου που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεμάτο καύσιμα έχει πιάσει φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία ενώ ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως δεν μπορούν να πλησιάσουν λόγω της φωτιάς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που υπέστη κατά την ανατροπή, ενώ δεν φέρει εγκαύματα.

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στην παλαιά εθνική Αθηνών Κορίνθου στο  ύψος των διοδίων Ελευσίνας με τα οχήματα να εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv, ακούγονται συνεχώς εκρήξεις ενώ έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα της εθνικής.

vitioforo korinthos vitioforo korinthos vitioforo korinthos vitioforo korinthos

vitioforo vitiofo

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες και 9 οχήματα ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υγειονομική βόμβα στην Κέρκυρα από τα σαπισμένα τρόφιμα επιχείρησης που κάηκε ολοσχερώς - Κίνδυνος να κατακλύσουν ποντίκια την περιοχή
Στην Κέρκυρα η κάτοικοι κυκλοφορούν με μάσκες εξαιτίας της δυσοσμίας, ενώ ανάλογο σκηνικό υπάρχει και στη Φιλιππιάδα - Τα επόμενα 24ωρα αρχίζει η απομάκρυνση των καμμένων τροφίμων
Τα καμμένα απόβλητα στην Κέρκυρα
Ο εφοπλιστής Ιωάννης Κούστας αγόρασε για 45.000 δολάρια το συλλεκτικό χαλί «Lolita» μετά από μπρα ντε φερ με τον δικηγόρο Στέλιο Γκαρίπη
«Οι συλλέκτες αγόραζαν μετά από καιρό έργα χωρίς δεύτερη σκέψη, υπό τον φόβο να μην τους τα πάρει κάποιος άλλος συλλέκτης. Η τέχνη δεν γνωρίζει κρίση» λέει στο newsit.gr ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης
Το χαλί Lolita 12
Για επτά μήνες ασελγούσε στην ανήλικη αθλήτρια ο προπονητής βόλεϊ που συνελήφθη στο Λαύριο
Πρόκειται για έναν συνταξιούχο εκπαιδευτικό, ο οποίος ήταν προπονητής σε ομάδα βόλεϊ γυναικών στην Νοτιονατολική Αττική έχοντας παράλληλα και θέση παράγοντα στο σωματείο
Μπάλες βόλεϊ 8