Ελλάδα

Ανησυχία για τη γρίπη! Μόνο 1 στους 10 εμβολιάστηκε – Τι συνιστά το ΚΕΕΛΠΝΟ

Λίγες ημέρες πριν φθάσει το νέο κύμα γρίπης στη χώρα μας, οι Έλληνες φαίνεται πως λόγω του καλού καιρού έχουν ξεχάσει να εμβολιαστούν καθώς τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δείχνουν πως μόνο 1 στους 10 (ποσοστό 10,5%) έχουν εμβολιαστεί.

Εμβολιαστείτε υπάρχει ακόμα χρόνος, υπογραμμίζουν οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ που βλέπουν τα ποσοστά της εμβολιαστικής κάλυψης να είναι εξαιρετικά χαμηλά. Καθόλου τυχαία αν σκεφτεί κανείς ότι ο καιρός είναι σύμμαχος των Ελλήνων καθώς απετράπη μέχρι στιγμής ένα κύμα της γρίπης.

Τι λένε οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε ακριβώς περιμένουν την άφιξη του νέου κύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48 Έλληνες εγκλωβισμένοι στη Βηθλεέμ – Ανάμεσά τους μία έγκυος
Μέσα σε αγωνία και φόβο ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα - «Το Σάββατο, μας είπε ο ξεναγός ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω λόγω της εμπόλεμης ζώνης. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι αλλά δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης»
A view of the Al-Aqsa compound, also known to Jews as the Temple Mount, after missiles were launched from Iran towards Israel, following Israel and U.S. strikes on Iran, in Jerusalem, February 28, 2026. REUTERS/Ammar Awad