Ελλάδα

Αντιδράσεις για βιβλίο της Α’ Γυμνασίου – Περιγράφει τη σχέση 25χρονου με 15χρονη

Ουκ ολίγες είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που αντέδρασαν έντονα, λόγω και της περιόδου την οποία διανύουμε μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Στο βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας της α’ γυμνασίου, αναλύεται η σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και την 15χρονη Αλέκα, με πολλούς να λένε ότι προκαλεί, αφού διδάσκεται σε 13χρονα παιδιά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 1
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο