Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας ΙΧ το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα σκέφτονται στο Μαξίμου

Ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ εξετάζουν στην κυβέρνηση ως ύστατο μέτρο για τις μέρες του Πάσχα. Ποιες μέρες και ποιες ώρες θα ισχύσει το μέτρο αυτό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κάθε ευκαιρία κυβερνητικοί αξιωματούχοι, από τον Στέλιο Πέτσα μέχρι και το Νίκο Χαρδαλιά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις μέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα. Και αν τελικά αποφασισθεί, τότε η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τις 8, που κλείνουν τα καταστήματα.

Το ενδεχόμενο για πιο αυστηρά μέτρα άφησε ανοικτό ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Και όλο αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλα τραπέζια σε σπίτια συγγενών και φίλων τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Click4More Τα «κρυφά» μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, άρση των περιορισμών και αλλαγές στο Δημόσιο

Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ένας και σοβαρός: Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη.

Αν τελικά τα επόμενα 24ωρα ανακοινωθούν νέα μέτρα, αυτά θα είναι εκτός απροόπτου και τα τελευταία καθώς η κυβέρνηση, σχεδιάζει την επόμενη φάση, αυτή της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Τα όσα μάλιστα θα επακολουθήσουν περιγράφονται και στο αναλυτικό ρεπορτάζ του newsit.gr στο οποίο μπορεί κανείς να δει τα βήματα της επόμενης ημέρας έτσι όπως διαφάνηκαν από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η γιατρός έλεγε στους διασώστες μόνο ότι δεν τον έβαλε στο μηχάνημα, τίποτα άλλο», αναφέρει ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ
«Δεν μας ενημέρωσαν ποιες ιατρικές πράξεις γίνονταν γενικότερα, ούτε ποιος ήταν ο ασθενής και τι είχε συμβεί. Εμείς ξεκινήσαμε τον κύκλο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που προβλέπεται», είπε ο Γιώργος Μαθιόπουλος
Γιώργος Μαζωνάκης
Εγκληματική οργάνωση με λεία 179.000 ευρώ «έγδυνε» σπίτια στην Αττική: Η οικιακή βοηθός και τα εμβάσματα στο εξωτερικό
Και στο εξωτερικό η δράση τους - 76.000 ευρώ είχαν στείλει με εμβάσματα για να κρύψουν τα ίχνη τους - Το modus operandi και ο ρόλος των μελών - Έγκλειστοι στις φυλακές οι 2 από αυτούς - 3 συλλήψεις
Εγκληματική οργάνωση με λεία 179.000 ευρώ «έγδυνε» σπίτια στην Αττική: Η οικιακή βοηθός και τα εμβάσματα στο εξωτερικό 10
Η γιατρός που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα σε ζευγάρι που ήταν υγιές
Έδωσε στην γυναίκα μία σακούλα με βιταμίνες και συμπληρώματα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο - Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στον ΙΣΑ αλλά δεν προχώρησε η πειθαρχική έρευνα
Γιατρός
31
Προ των πυλών το σχέδιο της Ελλάδας και 4 χωρών για επιστροφή μεταναστών σε τρίτες χώρες – Οι υποψήφιες χώρες για τα «Return Hubs»
Ο οδικός χάρτης Ελλάδας, Δανίας, Γερμανίας, Αυστρίας και Ολλανδίας για τους μετανάστες που δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην ΕΕ – Εκτός Ένωσης θα δημιουργηθούν οι δομές
Μετανάστες