Ελλάδα

Απειλούσε να δολοφονήσει τον Σάκη Ρουβά

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε internet cafe, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τον διάσημο τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά, καθώς τον απειλούσε πως θα τον σκοτώσει.

Πρόκειται για έναν 18χρονο νεαρό, ο οποίος μέσω Facebook απειλούσε τόσο τον Σάκη Ρουβά όσο και την οικογένειά του, αλλάζοντας διαρκώς ονόματα στο προφίλ και στέλνοντας αυτά τα μηνύματα από διάφορα internet cafe.

Ο διάσημος τραγουδιστής θορυβήθηκε από τις απειλές και κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο νεαρός έγραφε στα μηνύματά του “οι μέρες σου είναι μετρημένες για σένα και την οικογένειά σου”.

Τελικά μετά από έρευνα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 18χρονος απλώς έκανε φάρσες και οι απειλές ήταν αβάσιμες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία: Χωράφια μετατράπηκαν σε λίμνες από την υπερχείλιση του Καλαμά στη Θεσπρωτία – Ζημιές στην Κέρκυρα, επικίνδυνοι χείμαρροι στα Τζουμέρκα
Στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου, στην Κόνιτσα και το Πωγώνι, για ακόμη μία ημέρα, σημειώνονται ο καταπτώσεις βράχων και κατολισθήσεις
Πλημμυρισμένες καλλιέργειες στη Θεσπρωτία
Υπαρχηγός κυκλώματος με τις «μαϊμού» επενδύσεις: Ο Σπύρος Μαρτίκας το έστησε όλο αυτό γιατί ψοφάει για το γυαλί
Ο κύριος Μαρτίκας ήρθε στο Λουτράκι να κάνει τοκογλυφία. Όταν θα βγω, θα αποκαλυφθούν όλα αυτά τα στοιχεία και θα δούμε μετά πού θα τρέχει να κρυφτεί» ισχυρίστηκε
Σπύρος Μαρτίκας
6