Ελλάδα

Απεργία: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αύριο η Αθήνα

24ωρη απεργία για αύριο 1η Μαρτίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένει νεα ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό. Το ίδιο σκηνικό με 24ωρη απεργία θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 3 Μαρτίου που έχει αποφασισθεί νεα απεργία.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ ζητούν να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας