Ελλάδα

Απίστευτη Αλβανική πρόκληση

Πριν από ένα χρόνο ο Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε επειδή μιλούσε ελληνικά.Τώρα ο Δήμος της Χειμάρρας αρνείται ακόμα και την προτομή του.

 

Η ”ΟΜΟΝΟΙΑ”, δηλαδή η ένωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, στη μνήμη του δολοφονηθέντος θέλησε να υψώσει στη Χειμάρρα προτομή του που την είχαν αναθέσει να γίνει στην Ελλάδα.

 
Όμως ο Δήμος της Χειμάρρας αρνείται την τοποθέτηση με τη δικαιολογία πως θέλει να αποφύγει συγκρούσεις καθώς τώρα η Αλβανία κυριαρχείται από άγριες εθνικιστικές τάσεις.
 
Μάλιστα η ”Ομόνοια” με τον πρόεδρό της, πρώην δήμαρχο Β.Μπολάνο, κατέθεσε προσφυγή στον Δήμο Χειμάρρας, που όμως απέρριψε το Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Ωστόσο η ”Ομόνοια” έχει αποφασίσει να τοποθετήσει κάπου την προτομή και ζητάει βοήθεια από γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μπλόκα αγροτών: Ουρά 15 χλμ στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Ριτσώνας – Το αδιαχώρητο στην περιμετρική της Πάτρας, απελπισμένοι οδηγοί στους χωματόδρομους
Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς αναμένεται να συναντήσουν εκπλήξεις στους δρόμους - Οι αγρότες άνοιξαν τα διόδια στα Μάλγαρα και ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία
Η ουρά Αθηνών - Λαμίας 15