Ελλάδα

Απίστευτο: Κόβουν και τις φυσικοθεραπείες από τους χρονίως πάσχοντες!

Τελειωμό δεν έχουν οι περικοπές στις παροχές Υγείας καθώς ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ κόβει ακόμη και τις φυσικοθεραπείες από χρονίως πάσχοντες όπως στους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τα τεχνάσματα που εφευρέθηκαν για να περισταλούν οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ άρον άρον, είναι τουλάχιστον ευφάνταστα. Πλέον με διαδικασίες εξπρές και με διάφορα τρικ ψαλιδίζουν και τις παροχές σε φυσικοθεραπείες σε χρονίως πάσχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος