Ελλάδα

Αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου και στην Δράμα

Με συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποδέχθηκαν τον Ευκλείδη Τσκαλώτο στη Δράμα.

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Δράμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο της πόλης.

Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του υπουργού.

Η ομιλία του υπουργού ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της συνάντησης εργασίας που είχε νωρίτερα στον ίδιο χώρο του επιμελητηρίου με το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα επιχειρηματιών από τη Δράμα.

Έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποτραπούν επεισόδια. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώνεται η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.

https://www.facebook.com/1556726637882944/videos/314478219207442/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων