Ελλάδα

Αποκάλυψη Tlive – Πάτρα: Οι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας σε ζωγραφιά – Τι ερευνά η ανακρίτρια

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει κάποιες από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022.

Τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει η ανακρίτρια και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία, καθώς παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Σε μία από αυτές της ζωγραφιές, υπάρχει μία φράση 8 λέξεων που είχε γράψει η άτυχη 9χρονη και γι’ αυτήν έχει κληθεί ειδική παιδοψυχολόγος όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, η οποία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ακόμα η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες (;).  Μέσα στο πλαίσιο το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Δύο από τις μορφές φαίνεται να μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι φωτοστέφανα. Δεν πρόκειται για τις μουτζουρωμένες μορφές, αλλά για τις άλλες δύο. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται η κακοκαιρία «Ines» με «τριπλό κοκτέιλ» από σκόνη, λασποβροχές και θυελλώδεις ανέμους
«Απόψε και την Παρασκευή η κακοκαιρία Ines θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές, κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας», λέει ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος
Κακοκαιρία
Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού για τους 3 θανάτους στο Ελληνικό και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών - «Πήρα μια χρυσή αλυσίδα», παραδέχτηκε
Γιατί η 55χρονη πήρε πρωτοβουλία να επωμιστεί τα έξοδα για τις κηδείες, για ανθρώπους μάλιστα που γνώριζε δύο μήνες;
Η οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία
2