Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την κεταμίνη δεν την ήξερα από πριν»

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την κεταμίνη δεν την ήξερα από πριν»

«Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ακόμη μία έκρηξή της στη δικαστική αίθουσα, όπου συνεχίζεται η απολογία της για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

«Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό. Για τις νοσοκόμες, για τον Δασκαλάκη. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για το παιδί μου», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την απολογία της.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας δέχτηκε ξανά ερωτήσεις για την κεταμίνη, υποστηρίζοντας ότι δεν την γνώριζε από πριν.

Πισπιρίγκου: «Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό. Για τις νοσοκόμες, για τον Δασκαλάκη. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για το παιδί μου».

Πρόεδρος: «Στο πρώτο απολογητικό υπόμνημα τοποθετείτε τη χορήγηση της κεταμίνης στις 14.50 που δεν είστε εκεί και είναι μόνο γιατροί και νοσηλευτές. Γιατί βγήκε ο κ. Τζιούβας και σας λέει το παιδί ότι δεν επανέρχεται;».

Πισπιρίγκου: «Δεν θα τοποθετηθώ για το υπόμνημα. Τον δικηγόρο τον είδα το πολύ μιάμιση ώρα στη ΓΑΔΑ. Δεν γνωρίζω ποιός, πότε την έβαλε. Δεν γνωρίζω πως υπάρχει, αν υπάρχει, πόση υπάρχει, ποιός την έβαλε και πότε. Είμαι πολύ συγκεκριμένη σε αυτό που λέω. Έχω φτάσει σε σημείο να αμφισβητώ τα πάντα».

Πρόεδρος: «Κατηγορείστε ότι έχετε σκοτώσει το παιδί σας».

Πισπιρίγκου: «Το γνωρίζω πολύ καλά, πιστέψτε με».

Πρόεδρος: «Την κεταμίνη ξέρετε ότι την δίνουμε για να επαναφέρουμε κάποιον στη ζωή;».

Πισπιρίγκου: «Από αυτά που έχω ακούσει, όχι. Δεν την ήξερα από πριν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα».

Πρόεδρος: «Την ώρα που σας ενημερώνει ο κ. Τζιούβας, γιατί τον ρωτήσατε αν λειτουργεί ο βηματοδότης;».

Πισπιρίγκου: «Το έχω απαντήσει αυτό από μόνη μου. Του είπα πως γίνεται αυτό αφού έχει βηματοδότη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις