Ελλάδα

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την κεταμίνη δεν την ήξερα από πριν»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ακόμη μία έκρηξή της στη δικαστική αίθουσα, όπου συνεχίζεται η απολογία της για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

«Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό. Για τις νοσοκόμες, για τον Δασκαλάκη. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για το παιδί μου», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την απολογία της.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας δέχτηκε ξανά ερωτήσεις για την κεταμίνη, υποστηρίζοντας ότι δεν την γνώριζε από πριν.

Πισπιρίγκου: «Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό. Για τις νοσοκόμες, για τον Δασκαλάκη. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για το παιδί μου».

Πρόεδρος: «Στο πρώτο απολογητικό υπόμνημα τοποθετείτε τη χορήγηση της κεταμίνης στις 14.50 που δεν είστε εκεί και είναι μόνο γιατροί και νοσηλευτές. Γιατί βγήκε ο κ. Τζιούβας και σας λέει το παιδί ότι δεν επανέρχεται;».

Πισπιρίγκου: «Δεν θα τοποθετηθώ για το υπόμνημα. Τον δικηγόρο τον είδα το πολύ μιάμιση ώρα στη ΓΑΔΑ. Δεν γνωρίζω ποιός, πότε την έβαλε. Δεν γνωρίζω πως υπάρχει, αν υπάρχει, πόση υπάρχει, ποιός την έβαλε και πότε. Είμαι πολύ συγκεκριμένη σε αυτό που λέω. Έχω φτάσει σε σημείο να αμφισβητώ τα πάντα».

Πρόεδρος: «Κατηγορείστε ότι έχετε σκοτώσει το παιδί σας».

Πισπιρίγκου: «Το γνωρίζω πολύ καλά, πιστέψτε με».

Πρόεδρος: «Την κεταμίνη ξέρετε ότι την δίνουμε για να επαναφέρουμε κάποιον στη ζωή;».

Πισπιρίγκου: «Από αυτά που έχω ακούσει, όχι. Δεν την ήξερα από πριν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα».

Πρόεδρος: «Την ώρα που σας ενημερώνει ο κ. Τζιούβας, γιατί τον ρωτήσατε αν λειτουργεί ο βηματοδότης;».

Πισπιρίγκου: «Το έχω απαντήσει αυτό από μόνη μου. Του είπα πως γίνεται αυτό αφού έχει βηματοδότη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τον άγριο καβγά σε ποντιακό γλέντι στην Θεσσαλονίκη - Πετούσαν καρέκλες και φώναζαν «θα μας σκοτώσουν»
Οι εμπλεκόμενοι πετάνε πλαστικές καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα, ενώ ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, μετατρέποντας το γλέντι σε «πεδίο μάχης»
Γλέντι
Δολοφονία η εξαφάνιση Χριστίνας Εξαρχουλέα στη Μάνη – Ψάχνουν τον σύζυγό της στις ΗΠΑ για να τον συλλάβουν
Αν και δεν έχει βρεθεί η σορός της 57χρονης, οι δικαστικές Αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία επαρκούν ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του συζύγου της για ανθρωποκτονία με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
H 57χρονη Χριστίνα Εξαρχουλέα
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε επίσης πως πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων τύπου γουρούνας, λέγοντας ότι «χρειάζεται πλήρης απαγόρευση αυτού του είδους οχήματος από τη χώρα»
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση 9