Ελλάδα

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό προσωρινά η 36χρονη καθηγήτρια

Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την προφυλάκισή της ή όχι. Τι είπε απευθυνόμενη στην οικογένεια του 13χρονου η 36χρονη φιλόλογος.

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στη 36χρονη φιλόλογο, που είχε ερωτικές επαφές με 13χρονο.

Η καθηγήτρια απολογήθηκε σήμερα για δύο κακουργήματα, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης σε ασέλγεια. Η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της καθηγήτριας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ενώ η εισαγγελέας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, θα επιλύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, εντός 3 ημερών. Μέχρι τότε η φιλόλογος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια στην απολογία της, ζήτησε μετανιωμένη συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένεια του.

Η υπόθεση απασχόλησε τις αρχές μετά από καταγγελία στην Αστυνομία της μητέρας του αγοριού, η οποία διαπίστωσε πως η κατηγορουμένη, που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, είχε αναπτύξει ερωτική σχέση μαζί του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Hellenic Train διακόπτει τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Λειανοκλαδίου λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Τρόλεϊ: Ξεκινά την Κυριακή στον Πειραιά το ξήλωμα του δικτύου – «Οικονομικότερη λύση τα ηλεκτρικά λεωφορεία»
Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα τρόλεϊ, την αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά λεωφορεία αλλά και το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει καθημερινά στην Αθήνα
Τρόλεϊ 21