Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Άρης Πορτοσάλτε κατά Πάνου Βλάχου: Μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειαστεί για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Άρης Πορτοσάλτε κατά Πάνου Βλάχου: Μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειαστεί για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς μέσα από τους στίχους αυτούς προέτρεπε κάποιους, το λιγότερο, να βιαιοπραγήσουν εναντίον ενός δημοσιογράφου, του Άρη Πορτοσάλτε και ενός πολιτικού, του Άδωνι Γεωργιάδη

Όλα ξεκίνησαν όταν την Κυριακή (11/02/2024) άρχισε να κάνει κυκλοφορεί στα social media αλλά και να αναπαράγεται από πολλά ειδησιογραφικά site ένα βίντεο με τον Πάνο Βλάχο να τραγουδά «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Φυσικά αντέδρασαν οι θιγόμενοι Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε. Και μέχρι στιγμής κανένας θεσμικός ή συνδικαλιστικός εκπρόσωπος δεν έχει βγει επισήμως να καταδικάσει. 

Σήμερα (12/02/2024) ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου. «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ακόμα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στα social media έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»

Ο ίδιος ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, μίλησε επίσης με ανάρτησή του για χιούμορ και σάτιρα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις