Ελλάδα

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ – Διέφυγαν από τη Θεσσαλονίκη

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο Ράινερ, το 6χρονο αγόρι για το οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά. Το αγόρι βρίσκεται στη Νορβγηγία, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του, η οποία έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωνε ότι το παιδί βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα. 

Οι εκτιμήσεις αστυνομικών, αλλά και οι φόβοι της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, ότι το παιδί το έχει αρπάξει ο πατέρας του μαζί με τον Ισλανδό θείο του και κατάφεραν να διαφύγουν στη Νορβηγία, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Το αγόρι άρπαξε ένας άνδρας με κουκούλα από το σπίτι του στη Κηφισιά, όπως κατέθεσε η γιαγιά του, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 18:00 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email, το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα. Το email αυτό, που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα, έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση» λέει στο newsit.gr η κα Αδαμοπουλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Νορβηγό στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, οι δύο άνδρες που από ό,τι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 6χρονος μαζί με τους δυο άνδρες έφτασαν τη Νορβηγία μέσω Δανίας.

Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία μεγάλης αξίας βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στην Θεσσαλονίκη
Έπειτα από έλεγχο σε πλοίο εμπορευματοκιβωτίων με την σημαία της Πορτογαλίας καθώς και πληροφορίες από την Europol εντοπίστηκαν ρούχα, τσάντες, ρολόγια, υπολογιστές και
Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους – Του επιβλήθηκε και εγγύηση 50.000 ευρώ
Ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι οι πίνακες του ήταν παμπάλαια κειμήλια που ήταν εκεί από την εποχή του πατέρα του
Γιώργος Τσαγκαράκης
Ελληνοβρετανός παραχώρησε στον Γιώργο Τσαγκαράκη το Ευαγγέλιο του 1745 - «Το απέκτησα νόμιμα»
Ένας 71χρονος Ελληνοβρετανός φέρεται να έδωσε αντικείμενα αξίας στον γκαλερίστα - Η δικαστική διαμάχη για πλαστούς πίνακες που είχε στο παρελθόν και οι 17 καταγγέλλοντες που αναμένεται να καταθέσουν
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
9