Ελλάδα

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω. Αντιμετώπιζαν το κακούργημα της αρπαγής βρέφους οκτώ μηνών κατά συναυτουργία.

Στους κατηγορούμενους για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω επιβλήθηκαν οι δύο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα (08.08.2022) στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, όταν δύο, παρατηρητικοί δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών, αρχικά, υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενά τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τούς είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεσή τους στη δικογραφία.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Η επίθεση που σχεδίαζε ο 89χρονος για 1 χρόνο και η απόδραση στην Ιταλία – Έπαιρνε σύνταξη 2600 δολαρίων από τις ΗΠΑ
Στον 89χρονο, είχε γίνει εμμονή το γεγονός οτι δεν έβγαζε σύνταξη απο το ελληνικό κράτος, δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση και θεωρούσε συνυπεύθυνη και την ελληνική Δικαιοσύνη
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα 26