Ελλάδα

Αρτέμιδα: 9χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια σε παιδική χαρά – Δείτε φωτογραφίες

Η μητέρα βρήκε το παιδί να κλαίει στο πάτωμα μουδιασμένη - Μεταφέρθηκε στο Παίδων και λίγο μετά επέστρεψε σπίτι της - Μήνυση από τους γονείς της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωποι με έναν από τους χειρότερους φόβους που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, ήρθαν οι γονείς ενός κοριτσιού 9 χρόνων που έπαθε ηλεκτροπληξία αγγίζοντας κατά λάθος γυμνά καλώδια σε κολώνα φωτισμού, μέσα σε παιδική χαρά στην Αρτέμιδα. Το περιστατικό έγινε στις αρχές του Σεπτεμβρίου αλλά οι γονείς της κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες μήνυση.

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε παιδική χαρά που έπαιζε η 9χρονη στην Αρτέμιδα. Το κορίτσι υπέστη ηλεκτροπληξία όταν από λάθος ακούμπησε τα καλώδια, τη στιγμή που πέρναγε από δίπλα τους. Η μητέρα της κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν κατάλαβε πως έπεσε το ρεύμα και δεν μπορούσε να βρει την κόρη της.

Αφού την έψαξε, εν τέλει την βρήκε μουδιασμένη στο πάτωμα να κλαίει.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου παρέμεινε το βράδυ και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγο μετά επέστρεψε στο σπίτι της.

Κολώνα ηλεκτρισμού

Παιδική χαρά
Η παιδική χαρά στην οποία τραυματίστηκε η 9χρονη

Οι γονείς της πριν από λίγες ημέρες έκαναν μήνυση κατ’ αγνώστων, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για την επικίνδυνη αμέλεια που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία.

Η απάντηση που έλαβαν από τον Δήμο ήταν πως «βάνδαλοι κλέβουν τα καπάκια από τις κολώνες της ΔΕΗ σε πολλές παιδικές χαρές». Παρά τις εξηγήσεις, παραμένει το ερώτημα πώς μια παιδική χαρά μπορούσε να μείνει για μέρες με εκτεθειμένα καλώδια σε χώρους όπου παίζουν παιδιά.

Πληροφορίες από rpn.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με 60 χλμ/ώρα οι ριπές του ανέμου στα μέτωπα της φωτιάς, εξασθενούν τα μποφόρ σήμερα - 40άρια από την Παρασκευή
Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ σε Αττική και Βοιωτία έως το μεσημέρι ενώ μέχρι το βράδυ αναμένεται νέα εξασθένηση - Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος για φωτιά - Η πρόγνωση της Όλγας Παπαβγούλη
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Φωτιά στα Μέγαρα: Νύχτα αγωνίας για Κανδήλι, Κρύο Πηγάδι, Άγιο Νεκτάριο και Λούμπα Βιλίων – Αντιπυρικές ζώνες και 112 για εκκενώσεις 4 περιοχών
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να ανοίξουν αντιπυρικές ζώνες πριν ξημερώσει, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης
Φωτιά στα Μέγαρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 27