Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ληστεία με βαριοπούλα σε βενζινάδικο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Εκεί κρατώντας βαριοπούλα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον 24χρονο χτυπώντας τον και αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να περιείχε 26.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο