Ελλάδα

Αθηνών – Κορίνθου: Την Κυριακή στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα

Την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα στην Αθηνών – Κορίνθου, στην Κακιά Σκάλα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού μιλώντας στην ΕΡΤ, την Κυριακή όσοι πηγαίνουν προς Αθήνα μέσω της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου θα χρησιμοποιούν τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα.

Ο κ. Παναγιώτης Παπανικόλας είοε πως ο βράχος έπεσε από ύψος 100 μέτρων, από σημείο δηλαδή που η Ολυμπία Οδός δεν είχε δικαιοδοσία παρέμβασης. Για να κάνει εργασίες εκεί θα πρέπει να πάρει άδεια από το δημόσιο, όπως υποστήριξε.

Είπε πως χτες υπήρξαν μελέτες για χαλαρά βράχια, τα οποία και ρίχτηκαν ελεγχόμενα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Σήμερα θα έρθουν ειδικοί από την Ελβετία για να ελέγξουν την κατάσταση.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αθώα η 77χρονη που είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου συζύγου της στη Θεσσαλονίκη - «Θέλει να με διώξει από το σπίτι γιατί έχει γκομενιλίκια»
«Θέλω να τα βρούμε δεν θέλω να μαλώνουμε και περισσότερο για το παιδί μου. Δεν μένει μαζί μας. Εγώ λέω ότι δεν τον χτυπάω» είπε η ηλικιωμένη
Δικαστική αίθουσα 5