Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστές οι έξοδοι από Μαρκόπουλο και Κορωπί προς Ελευσίνα το βράδυ της Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός λόγω εργασιών συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024.

Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η Αττική Οδός κλειστή θα είναι η είσοδος από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα και η είσοδος από Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα και ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τρίτης (12/03/2024) έως το πρωί της Τετάρτης (13/03/2024).

Οι έξοδοι θα είναι κλειστοί λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης και οι οδηγίες προς τους οδηγούς είναι οι ακόλουθες:

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
11