Ελλάδα

Δάφνη: Τέλος συναγερμού για την ύποπτη τσάντα

Λήξη συναγερμού σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα μετά την εύρεση της ύποπτης τσάντας πάνω σε κουτί φυσικού αερίου στη συμβολή των οδών Γραβιάς και Αγίας Βαρβάρας στην Δάφνη.

Τη Δευτέρα (14.10.2024) σήμανε συναγερμός στην περιοχή της Δάφνης για ύποπτη τσάντα πάνω σε κουτί φυσικού αερίου κοντά στο σπίτι της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Μετά από έρευνα προέκυψε ότι η τσάντα ήταν τελικά άδεια.

Στο σημείο είχαν σπεύσει οι Αρχές, οι οποίες έκλεισαν τον δρόμο απαγορεύοντας την κυκλοφορία μέχρι να γίνει πλήρης έλεγχος.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει να εκκενωθεί η πολυκατοικία στην οδό Αγίας Βαρβάρας και στο σημείο βρίσκονται στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.).

Η τσάντα τελικά ήταν άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες και ο δρόμος άνοιξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά