Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες από την κακοκαιρία

Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες από την κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες όπως ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων έχουν αποκατασταθεί οι περισσότερες βλάβες που προκλήθηκαν σε πάρα πολλές περιοχές πανελλαδικά λόγω της κακοκαιρίας, από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες έως σήμερα.

Όπως αναφέρει οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες – θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή βροχόπτωση – είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μεγάλος αριθμός βλαβών σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Κρήτης και του Ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι τώρα και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες οι βλάβες στα δίκτυα Μέσης Τάσης, ενώ εκκρεμεί ένας μικρός αριθμός βλαβών κυρίως στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή της Ξάνθης και της Καβάλας, οι οποίες αναμένεται να αποκατασταθούν εντός της ημέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
6