Ελλάδα

Δεν σταματάει να “κουνιέται” η Κρήτη – Νέος μετασεισμός 4,3 ρίχτερ

Ένας ακόμη μετασεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:57 τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο ανατολικά της Κρήτης και κοντά στην Κάσο με το ίδιο επίκεντρο του σφοδρού σεισμού των 6,1 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή, το βράδυ της 16 Απριλίου.

Η πρωινή δόνηση, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προερχόταν από απόσταση 69,7 νότια της Καρπάθου και 27 χιλιόμετρα νότια -νοτιοδυτικά της Κάσου και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Ακολούθησαν ακόμη πέντε μετασεισμοί μικρότερης έντασης, ο ένας των όποιων έφθανε τα 3,5 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 05:48, ενώ το τελευταίο 24ώρο έγιναν πάνω από δεκαπέντε δονήσεις, μεγέθους από 2,6 έως 4,1 Ρίχτερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακώσεις στο στόμα προκάλεσε στο θύμα από το Ηράκλειο η έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου – «Έχασα δόντια και γέμισα αίματα»
«Η μπαταρία πετάχτηκε στην άλλη άκρη του δωματίου στην πόρτα, πήρε φωτιά η μπαταρία και κάηκε και η ντουλάπα. Έχω πάθει σοβαρή ζημιά», λέει στο newsit.gr το θύμα
Άνδρας 4
Χτύπησε άγρια 26χρονη στη μέση του δρόμου στον Κορυδαλλό για να την ληστέψει - Kλεμμένη μηχανή οδηγούσε ο δράστης
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Κατέθεσε πως ο άγνωστος είναι επικίνδυνος, βρίζει, απειλεί και δεν διστάζει να παρατήσει τα θύματά του ξυλοκοπημένα και αιμόφυρτα
Αστυνομικοί