Ελλάδα

Δεν θα λειτουργήσουν Ληξιαρχεία και Δημοτολόγια αυτή την εβδομάδα

Το πληροφοριακό σύστημα «Μητρώο Πολιτών» του υπουργείου Εσωτερικών ξεκινά να εφαρμόζει την ερχόμενη εβδομάδα ο δήμος Αθηναίων και όλοι οι δήμοι της χώρας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, λόγω της προσαρμογής στο εθνικής εμβέλειας σύστημα, δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση πολιτών στο Δημοτολόγιο από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, και από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στο Ληξιαρχείο.

Στον δήμο Αθηναίων και οι δύο αυτές υπηρεσίες έχουν ως έδρα τους το Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, (Αθηνάς 63). Κανονικά θα γίνονται μόνο οι δηλώσεις θανάτου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες μετά την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες όλων των υπηρεσιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 1
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 19