Ελλάδα

«Δεν ζήτησα τίποτα», λέει ο γιατρός που πιάστηκε με «φακελάκι»

Αρνείται τις κατηγορίες για «φακελάκι» ο μαιευτήρας που συνελήφθη για δωροληψία μετά από καταγγελία.

Ο γιατρός με δήλωσή του στο ΑΝΤ1 αρνείται την κατηγορία τονίζοντας πως δεν ζήτησε ποτέ φακελάκι από τον πατέρα και πως ο καταγγέλλων έβαλε στην τσέπη του το «φακελάκι» ως δώρο καθώς είχαν πάει όλα καλά με την καισαρική τομή.

«Η καταγγελία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ασφαλώς και δεν απαίτησα το παραμικρό ποσό για τον τοκετό. Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αλήθεια. Ασκώ το λειτούργημα κοντά 20χρόνια, χωρίς ποτέ να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε βάρος μου καταγγελία και εννοείται ότι δεν έχω περάσει ποτέ από πειθαρχικό», δήλωσε ο μαιευτήρας στον ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα ο συνήγορός του, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως ο γιατρός «δεν ζήτησε ποτέ φακελάκι και θα αποδειχθεί στην δίκη από λοιπές ενέργειες του ό,τι ο γιατρός δεν έχει σχέση με όσα τον κατηγορούν».

Ο γιατρός από το δημόσιο μαιευτήριο συλληφθεί επί τόπου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ έρευνα για το συμβάν έχει διατάξει και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Οι διάλογοι που κατέγραψε ο κοριός

Το φακελάκι με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα δόθηκε μετά τον τοκετό κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης του μαιευτήρα με τον πατέρα, μετά τον τοκετό.

Η συνομιλία που κράτησε 56 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον γιατρό και τον πατέρα που ήταν «καλωδιωμένος» από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δίνει «εικόνα» για τα όσα έγιναν στον γραφείο του μαιευτήρα.

Τι κατέγραψε ο «κοριός»

-Γιατρός: Περιμένουμε το ΟΚ μόνο από τους παιδιάτρους.

-Πατέρας: Ναι, μόλις δώσουν το ΟΚ φεύγουμε. Τι άλλο;

-Γιατρός: Τίποτα.

-Πατέρας: Οπότε, τελειώσαμε. Ε, σου ’χω και τα λεφτά, ρε παιδί μου, τα 500 ευρώ που σου είπα… και τα άλλα 500 ευρώ, σου είπα, ρε παιδί μου, στις 20 – 22 (ενν. του μηνός) που πληρώνομαι, να σου ξαναδώσω και τα άλλα.

-Γιατρός: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, υγεία να έχεις, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Πώς θα δουν το μωρό τα άλλα παιδιά;

-Πατέρας: Το έχουν ήδη δει, μέσω Viber

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Στη φυλακή ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι το 2022
Ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνακίου
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου 6