Ελλάδα

Δεσμεύτηκαν 33.000 αυγά και ακατάλληλα κρέατα και αλλαντικά στο λιμάνι του Πειραιά

Χιλιάδες ακατάλληλα αυγά και πολλά κιλά αλλαντικά και κρέατα εμπόδισαν οι αρχές στον Πειραιά να βγουν στην αγορά τις ημέρες του Πάσχα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των έκτακτων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά εν όψει των εορτών του Πάσχα δέσμευσαν αυγά και αλλαντικά.

Οι ελεγκτές κτηνίατροι κατάφεραν να εντοπίσουν και να δεσμεύσουν δύο φορτηγά αυτοκίνητα που περιείχαν 33.000 αυγά στα οποία δεν αναγράφονταν το ωοσκοπικό κέντρο, η ημερομηνία λήξης, ενώ απουσίαζαν και τα αντίστοιχα παραστατικά. Επίσης δεσμεύτηκαν και 80 κιλά αλλαντικά λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας σε συνδυασμό με τη μη τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας.

Ακόμη σε μεταφορική εταιρία εμπορίας κρέατος του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι δέσμευσαν 215 κιλά κρέατα (αρνίσια και χοιρινά), λόγω απουσίας σφραγίδων καταλληλότητας υγειονομικού κτηνιατρικού ελέγχου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα κρίσιμα λεπτά πριν ο 4χρονος πνιγεί στην πισίνα στην Πάρο: Ο ρόλος του ιδιοκτήτη - ναυαγοσώστη και τα μέτρα ασφαλείας
Διπλός έλεγχος από κλιμάκια του ΕΟΤ και της πολεοδομίας για τις άδειες τις επιχείρησης – Έλλειψη εξοπλισμών ασφαλείας καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού – Οι κάμερες ασφαλείας θα δώσουν τις απαντήσεις
Πάρος: Τα κρίσιμα λεπτά πριν ο 4χρονος πνιγεί στην πισίνα – Ο ρόλος του ιδιοκτήτη ναυαγοσώστη και τα μέτρα ασφαλείας
11
«Εκρηκτικό κοκτέιλ» σήμερα με ανέμους έως 9 μποφόρ και θερμοκρασία στους 39°C - Την Πέμπτη υποχωρεί ο υδράργυρος
Η σημερινή ημέρα είναι έτσι η πιο δύσκολη σε επίπεδο πυρομετεωρολογικών συνθηκών, με τον συνδυασμό ζέστης, ξηρασίας και πολύ ισχυρών ανέμων να απαιτεί αυξημένη προσοχή
ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ILIALIVE.GR