Ελλάδα

Διαδικτυακά μαθήματα και εξετάσεις στο ΕΜΠ λόγω καταλήψεων αποφάσισε η Σύγκλητος

Τη διενέργεια εξετάσεων και μαθημάτων διαδικτυακά αποφάσισε η Σύγκλητος του ΕΜΠ μετά τις συνεχιζόμενες καταλήψεις στα πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα, εν μέσω καταλήψεων η Σύγκλητος του ΕΜΠ αποφάσισε ότι σε όποια πανεπιστήμια δεν έχουν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες 13 εβδομάδες μαθημάτων για την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου, να γίνουν τα μαθήματα διαδικτυακά.

Επίσης, να γίνουν οι εξετάσεις του εξαμήνου εξ αποστάσεως, αρκεί να διασφαλίζεται το αδιάβλητο και στις 12 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» κατά της παχυσαρκίας σε πανεπιστημιακές κλινικές – Όλα όσα περιλαμβάνει
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, συμμετέχει ενεργά μέσα από Ειδικά Κέντρα Πανεπιστημιακών Κλινικών
παχυσαρκία