Ελλάδα

Διακοπές σε κάμπινγκ: Προτάσεις με φόντο τις υπέροχες παραλίες

Η επιλογή για διακοπές σε κάμπινγκ, δεν είναι απλά ένας ακόμη τρόπος διαμονής, αλλά μια φιλοσοφία ζωής.

Όσοι επιλέγουν να περάσουν τις μέρες τους παρέα με την σκηνή τους, αγαπούν την σύνδεση με τη φύση που βιώνουν και την ξεγνοιασιά που προσφέρει η άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Αν θες κι εσύ να το ζήσεις για πρώτη φορά, ή απλά να θυμηθείς πώς είναι, σου προτείνουμε οργανωμένα κάμπινγκ σε πανέμορφα μέρη, που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς.

Ο Σίμος είναι ένα απ’ τα δημοφιλέστερα κάμπινγκ της χώρας, αφού η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Πλήρως οργανωμένο με παροχές πλυντηρίου και κουζίνας, θα βρεις στο χώρο του από μίνι μάρκετ, μέχρι εστιατόριο αν προτιμάς μια λίγο πιο άνετη εκδοχή της εμπειρίας. Αυτό που πραγματικά όμως θα σου μείνει αξέχαστο, είναι η παραλία Σίμος μόλις 50 μέτρα απ’ το σημείο του Κάμπινγκ.

Με τοπίο που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από ζωγραφικό πίνακα, τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της θα σε αφήσουν πλήρως μαγεμένο με τους χρωματισμούς τους.

Οι ύψους δέκα μέτρων αμμόλοφοι, σε συνδυασμό με ένα στενόμακρο κομμάτι ξηράς που κόβει την ακτή στα δύο, συνθέτουν μια απ’ τις εξωτικές παραλίες της Μεσογείου.

Η ζεστή και αβαθής θάλασσα σε προσκαλεί να την απολαύσεις ανεξάρτητα απ’ την ηλικία σου. Θα περπατήσεις σε παχιά αμμουδιά με χρυσαφί αποχρώσεις, όπου θα βρεις σημεία ελεύθερα και οργανωμένα για να ευχαριστηθείς απόλυτα την εντυπωσιακή της εικόνα που θυμίζει ακρογιαλιές της Καραϊβικής.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5