Ελλάδα

Διακοπή νερού στην Σαλαμίνα – Πόσο θα διαρκέσει

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού σε όλες της περιοχές της Νήσου Σαλαμίνας που βρίσκονται σε υψόμετρο εδάφους άνω των 80 μέτρων.

Η διάρκεια της διακοπής θα είναι από τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου έως και τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 1