Ελλάδα

Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της: Δεν υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Διαψεύδει ο Ανδρέας Κομπόσης ότι υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ότι ουδέποτε δέχτηκε επίθεση από την πρώην σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου με την οποία παραθερίζουν μαζί στην Κάρυστο.

Ο Ανδρέας Κομπόσης το πρωί της Τρίτης (16.07.2024) μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας με ανάρτησή του, αλλά και με δηλώσεις του επισημάνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Φαίη Ζαφειράκου και συνεχίζουν μαζί τις διακοπές τους.

Ο Ανδρέας Κομπόσης μέσω ανάρτησής του στο facebook διαψεύδει τα πάντα…. 

«Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους» έγραψε ο Ανδρέας Κομπόσης δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία με τη Φαίη Ζαφειράκου.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ανδρέα Κομπόση, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά… «Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω».

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, πάντως, υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ενδοοικογενειακής απειλής το βράδυ της Κυριακής (14.07.2024) γύρω στις 23.45 στην Κάρυστο σε βάρος του πρώην συζύγου της και του ανήλικου παιδιού τους. Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.07.2024) στην Κάρυστο και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ακολουθήθηκαν και οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Μάλιστα ο ίδιος κατέθεσε και μήνυση εις βάρος της χωρίς να επιθυμεί τη δίωξη της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο Tom Greenwood παραμένει σε ΜΕΘ μετά το τροχαίο στη Μύκονο – «Γκρέμισε την μάντρα και έπεσε στο κεφάλι του»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο δρόμος όπου τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας είναι «καρμανιόλα» - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά γιατρών για το ότι θα καταφέρει να βγει από τη διασωλήνωση
Tom Greenwood