Ελλάδα

Διάρρηξη στο Παλαιό Ψυχικό: Η «ακριβή» λεία των δραστών και η απίστευτη σύμπτωση

Μια περίεργη διάρρηξη σε πολυτελή μονοκατοικία του Παλαιού Ψυχικού εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές αρχές.

Άγνωστοι «ποντiκοί», τρύπωσαν στην μονοκατοικία του Παλαιού Ψυχικού επιχειρηματία και την άδειασαν αρπάζοντας μια συλλογή απο 30 επώνυμες τσάντες της συζύγου του γνωστού Αθηναίου καθώς επίσης και δυο χρυσά ρολόγια Cartièr, αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, έχει γίνει καταγραφή του συμβάντος και της πανάκριβης λείας από τους αστυνομικούς ενώ μέσα στις επόμενες ώρες, οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας, αναμένεται να μεταβούν στην αστυνομία προκειμένου να καταθέσουν, λέγοντας μάλιστα, ότι υπάρχουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην έρευνα των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι «ποντικοί» τρύπωσαν στην μονοκατοικία της 28ης Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτής.

Όπως φαίνεται μπήκαν από μπαλκονόπορτα την οποία παραβίασαν, γλίστρησαν στο εσωτερικό και αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, αποχώρησαν με την πανάκριβη λεία και εξαφανίσθηκαν.

Πληροφορίες του newsit.gr λένε πως μετά την κατάθεση των ιδιοκτητών, θα ανοίξει ο δρόμος που θα δείξει στους αστυνομικούς συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία κρύβονται πίσω από την μεγάλη αρπαγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για σεξουαλικά αδικήματα με ανήλικους είχε καταδικαστεί ο 84χρονος που δολοφονήθηκε στην Αλεξανδρούπολη - Ήξερε τους δράστες
Οι τρεις δράστες 15, 17 και 21 ετών προσήχθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία και ομολόγησαν ότι πήγαν στο σπίτι του θύματος κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού και τον σκότωσαν μαχαιρώνοντας τον
Περιπολικό
«Το θύμα είχε πάρει τα κλειδιά του δράστη για να μην οδηγήσει μεθυσμένος και εκείνος τον σκότωσε» λέει φίλος των δύο αδελφών για τη δολοφονία στο Ηράκλειο
«Ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι ο αδελφός του δεν του δίνει τα κλειδιά. Όταν πήγε η αστυνομία αντίκρυσε το θέαμα» λέει φίλος των δύο αδελφών
Ο αδελφοκτόνος την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου