Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Χωρίς… φιλιά Άκη – Βίκυς

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Χωρίς… φιλιά Άκη – Βίκυς

Μόνος κι… έρημος, με τις χειροπέδες και τους φακέλους του στα χέρια, μπήκε στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατόπουλος. Αυτή τη φορά, ο πρώην υπουργός δεν είχε τρυφερό ενσταντανέ με τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.

Λίγες μέρες μετά τη νέα κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση των εξοπλιστικών, με την οποία η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έβαλε στο κάδρο άλλο ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο είχε άμεση γνώση, συνεχίζεται η δίκη για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσουν οι τότε αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ. Την κλήση των μελών του Συμβουλίου είχε ζητήσει μετ’ επιτάσεως ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ήδη έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και οι υπουργοί της κυβέρνησής του, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννος Παπαντωνίου και Ευάγγελος Βενιζέλος.


Ενδιαφέρον, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, παρουσιάζει και η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη, που θα επιχειρήσει να πείσει το δικαστήριο να την αποφυλακίσει με περιοριστικούς όρους, θέτοντάς την σε κατ’ οίκον περιορισμό με τις διατάξεις του νόμου για το “βραχιολάκι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε