Ελλάδα

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο Γιώργος Λιάγκας τον αποχαιρετά με συγκίνηση – «Δάσκαλε σε ευχαριστώ για όλα»

Ο Γιώργος Λιάγκας μαθήτευσε κοντά στον Δημήτρη Κωνσταντάρα και άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας υπήρξε δάσκαλος για πολλούς δημοσιογράφους, ένας από τους οποίος ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο του δημοσιογράφου και πολιτικού, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να γράψει στα social media το δικό του αντίο στον άνθρωπο που τον επηρέασε και τον καθοδήγησε στη δουλειά.

Ο Γιώργος Λιάγκας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε κάποτε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Δεν το ξέχασε ποτέ αυτό ο παρουσιαστής. 

«Δάσκαλε σ’ ευχαριστώ για την ευκαιρία, σ’ ευχαριστώ για όλα. Ένας χαμογελαστός, καλός και θετικός άνθρωπος έφυγε. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. RIP» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα
Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (24-08-2025) ήταν φιλόλογος, δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1972 ως το 2003, νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών το 2002-2004, βουλευτής Α΄ Αθηνών από το 2004 μέχρι το 2007 με τη Νέα Δημοκρατία, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων επί 9 χρόνια ως το 2019 και συγγραφέας 18 βιβλίων.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή».

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, σύμφωνα με την ανάρτηση του γιου του Λάμπρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια προβλήματα με την υγεία του, ενώ, όπως γράφει, μίλησε για τελευταία φορά με τον πατέρα του στο τηλέφωνο το Σάββατο.

«Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο. Η τελευταία μας φορά που βγάλαμε φωτογραφία γενεθλίων ήταν στις 6 Αυγούστου. Το τελευταίο καπέλο που σου πήρα από τα ταξίδια μου, αυτό από το Moulin Rouge. Χαμογελαστό και δυνατό θα σε έχω στο μυαλό μου πάντα και ξέρω ότι ταλαιπωρήθηκες αφάνταστα αυτά τα δυο χρόνια» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει: «Σε λίγους μήνες θα κλείνατε 60 χρόνια με τη μαμά. Τώρα μείναμε οι 3 μας και ο Στέφανος, αλλά χαμογελάμε γιατί ζήσαμε όλοι μαζί πολύ καλά, πολλά χρόνια. Κάτι ξεριζώθηκε. Δεν θα πω άλλα, κλείνω με τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι σου. Όπως το έβγαλες εσύ από τον πατέρα σου στο Ασκληπιείο το 1985, έτσι τώρα έκανα κι εγώ. Σε ευχαριστούμε για όλα. Παυλίνα Λάμπρος και μαμά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στα 17 μου πήγα με 45άρα, ήταν τέλεια» έγραφε 56χρονος από τη Φθιώτιδα σε ανήλικη - Του επιβλήθηκε 3ετής ποινή φυλάκισης
Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2020, όταν ο τότε 56χρονος άνδρας, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με 14χρονη μαθήτρια που του είχε κάνει αίτημα φιλίας μέσω social media
Φθιώτιδα: «Στα 17 μου πήγα με 45άρα, ήταν τέλεια» έγραφε 56χρονος σε ανήλικη – Του επιβλήθηκε 3ετής ποινή φυλάκισης
Στην εντατική ένας 12χρονος μετά από αιματηρό επεισόδιο μαθητών στην Τρίπολη - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής
Οι δύο ανήλικοι κατάφεραν τραύματα από μαχαίρι ο ένας στον άλλο - Αιτία του επεισοδίου φέρεται να ήταν προσβλητικά σχόλια για μια κοπέλα, φίλη του ενός από τους δύο μαθητές
Συμπλοκή μαθητών στην Τρίπολη
23