Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημοψήφισμα 2015 – Live : Όλες οι ειδησεις για την κρίσιμη ψηφοφορία

Δημοψήφισμα 2015 – Live : Όλες οι ειδησεις για την κρίσιμη ψηφοφορία

Eιδησεις LIVE – ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ:  Στα εκλογικά κέντρα προσέρχονται οι πολίτες, όπου από τις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον όλων των Ελλήνων τις επόμενες δεκαετίες, προκειμένου να αποφασίσουν με «ναι» ή «όχι» αν κάνουν αποδεκτές ή όχι τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση. 

 

Να σημειωθεί ότι οι κάλπες πρόκειται να κλείσουν στις 7 το βράδυ. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης ή του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Αποδεκτά είναι και τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας και διαβατήρια που έχει λήξει η ισχύς του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015  

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015
Δες εδώ την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ
Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015
 
Εξαιτίας των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουν οι ομογενείς. Για πρώτη φορά θα κληθούν να ψηφίσουν 108.371 18άρηδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην εφαρμογή «Μάθε που ψηφίζεις» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr). Εναλλακτικά, σχετικές πληροφορίες παρέχει το ίδιο υπουργείο στο τηλέφωνο 213 1361500 έως το κλείσιμο της κάλπης.
 
Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τις ειδήσεις για την κρίσιμη ψηφοφορία 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε