Ελλάδα

Δήμος Διονύσου: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό στη Σταμάτα λόγω υπερχλωρίωσης στη δεξαμενή ύδρευσης

Ακατάλληλο προς χρήση είναι το νερό στη Σταμάτα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (05.12.24) ο δήμος Διονύσου.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει πως στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων ποιότητας νερού εντοπίστηκε υπερχλωρίωση στη δεξαμενή ύδρευσης της Σταμάτας. 

Ήδη, όπως αναφέρεται, έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αποκατάστασης.

Ο δήμος Διονύσου παρακαλεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν το νερό για κατανάλωση, μαγείρεμα ή άλλες οικιακές χρήσεις. Την ίδια στιγμή τούς καλεί να προμηθευτούν εμφιαλωμένο νερό για τις ανάγκες τους. 

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται εντατικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος» ανάφερε αρχικά η ανακοίνωση του δήμου για να επανέλθει στο θέμα με μία δεύτερη ενημέρωση.

dimos

Σε αυτή ο δήμος ενημερώνει, λόγω υπερχλωρίωσης στη δεξαμενή ύδρευσης της Σταμάτας, το νερό δεν είναι κατάλληλο για χρήση ΜΟΝΟ για τους κατοίκους της Σταμάτας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί αυτοκίνητο στο Ζεφύρι - Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή
Επιβεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, για στέρηση άδειας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, μη χρήση κράνους και φθαρμένα ελαστικά, ενώ ακόμα ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα
Ζεφύρι: Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί – Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή