Ελλάδα

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

Οι νέες διοικητικές μεταβολές της Εθνικής Ασφαλιστικής υλοποιήθηκαν μετά τις σχετικές αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των μετοχών και τους διοικητικού της συμβουλίου.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος, που παράλληλα ασκεί καθήκοντα Γενικού Διευθυντού στο corporate banking στην Εθνική Τράπεζα.

Διευθύνων Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει ο κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, μέχρι τώρα βοηθός Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα ενώ στη θέση – που συστήθηκε- του αναπληρωτού Διευθύνοντος Συμβούλου, ανέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε επίσης ως Α’ Αντιπρόεδρο, τον κ. Παύλο Μυλωνά, ο οποίος ήδη κατείχε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου.

Ταυτόχρονα, Γενικός Διευθυντής με αρμοδιότητα τη Διαχείριση Κινδύνων της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Οράτης, που μέχρι σήμερα κατείχε αντίστοιχη θέση στην Εθνική Τράπεζα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Ιωάννη Κατσουρίδη, για τη συμβολή του στην Εταιρία, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Υπενθυμίζεται ότι η παραίτηση του κ. Κατσουρίδη έχει ήδη γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. στις 16/9/2013.

Ταυτόχρονα, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή και την παραίτηση του αντιπροέδρου κ. Ανδρέα Βασιλείου, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα δημιουργική προσφορά του στην Εταιρεία.

Με αφορμή τις διοικητικές αλλαγές, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Δημόπουλος τόνισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στοχεύουν αφενός μεν στη διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Εταιρίας, αφετέρου δε στην ανάπτυξη των εργασιών σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διαδραματίσει ουσιαστικότερο ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, στην οποία, επί δεκαετίες, λειτουργεί, ήδη, επιτυχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η μεταφορά της έδρας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ από την Αθήνα στις Βρυξέλλες

ΔΩΔΩΝΗ: Σε 72 προσλήψεις και 41 μονιμοποιήσεις προχώρησε η εταιρεία

Τον Οκτώβριο η εφαρμογή του νέου σχεδίου δράσης του ΟΑΕΔ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Θεσσαλονίκη - «Κάηκε ό,τι υπήρχε μέσα»
Ο γιος του ζευγαριού περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού - «Ήταν όλα στάχτη, η στιγμή εκείνη ήταν συγκλονιστική για μένα», είπε με λυγμούς
Γυναίκα
Ο 35χρονος παίρνει πάνω του τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή - «Ήταν καλή ευκαιρία να απαλλαγούμε, τον πλησίασα και πυροβόλησα»
«Όλα τα έκανα για την σύντροφό μου και τα παιδιά μας για να έχουμε μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα» φέρεται να υποστήριξε ο 35χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
Ο 35χρονος μεταφέρεται από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια 7