Ελλάδα

Δίπλωμα: Ήθελαν να το πάρουν με «ψείρες»! Προσαγωγή υποψήφιων οδηγών

Περιστατικά χρήσης "ψειρών" και παρέμβασης στη διαδικασία θεωρητικών εξετάσεων εντοπίστηκαν σήμερα, από τις επιτροπές εξέτασης υποψηφίων οδηγών, στις υπηρεσίες Μεταφορών Δυτικής και Ανατολικής Αττικής.

Ενημερώθηκαν τα τοπικά τμήματα της Ασφάλειας που επιλήφθηκαν άμεσα προσάγοντας τους δύο υποψήφιους για την περαιτέρω αστυνομική διερεύνηση των περιστατικών.

Δίπλωμα με άλλα «κόλπα»! Τους πήγαν στο τμήμα

Συγκεκριμένα, στην υπηρεσία της Δυτικής Αττικής υπήρξαν δύο περιστατικά χρήσης ηλεκτρονικών μέσων υποβοήθησης των υποψηφίων και ένα περιστατικό εμφάνισης άλλου προσώπου στη θέση του προγραμματισμένου υποψηφίου.

Στην υπηρεσία της Ανατολικής Αττικής εντοπίστηκαν σήμερα τρία περιστατικά. Τρεις υποψήφιοι επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά μέσα (ακουστικά “ψείρες”) για την παράνομη υποβοήθησή τους κατά την διαδικασία της θεωρητικής εξέτασής τους.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την επιμέλεια των παιδιών του Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή ζητά η οικογένειά του
Η οικογένεια του θύματος τονίζει ότι είναι απολύτως αναγκαίο τα παιδιά να παραμείνουν κοντά σε οικεία πρόσωπα που μπορούν να τους προσφέρουν αγάπη και φροντίδα
Ο Πολωνός καθηγητής που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή 1
Η Ελλάδα πρέπει να εξοπλιστεί με φονικά UAV – Οι απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης και η γεωπολιτική απειλή της Τουρκίας
Την ώρα που η τουρκική δύναμη UCAV εξελίσσεται και ενισχύεται, η χώρα μας κινείται αργά, με έμφαση σε μη επανδρωμένα συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης
TB3 Bayraktar 4