Ελλάδα

Δολοφονία σοπράνο Λυρικής: Προσπάθησε να ανακαλέσει τη δωρεά της στον Πακιστανό που τη φρόντιζε

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, τον Μάρτιο του 2022. 

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», η σοπράνο είχε επιχειρήσει να κάνει ανάκληση της δωρεάς στον άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Συγκεκριμένα, η σοπράνο είχε καταθέσει μία 14σέλιδη αγωγή τον Ιούνιο του 2021, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και μετά το πέρας των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα και διορίστηκε στη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στη συνέχεια η 76χρονη περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη συνταξιοδότησή της, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια, και τόνισε πως αναζητούσε βοήθεια, με τον συγκεκριμένο άνδρα να προσφέρεται να τη φροντίσει.

Η σοπράνο του έγραψε δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, με τον άνδρα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην αγωγή της ότι ο άνδρας για ένα διάστημα τουλάχιστον ενός έτους είχε πρόσβαση στην τραπεζική της κάρτα και το PIN της για να λαμβάνει τη σύνταξή της και να εξοφλεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Ο άνδρας απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα η 76χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 23
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης