Ελλάδα

Δώρισαν περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού!

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 παραδόθηκε, μέσω δωρεάς, στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού ένα νέο και σύγχρονο περιπολικό όχημα.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με την προϋπόθεση το περιπολικό  της ΕΛ.ΑΣ να περιπολεί αποκλειστικά στα όρια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Κατά την τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου, αλλά κυρίως της Αστυνομίας για την ασφάλεια στην περιοχή.

Επισήμανε ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εφαρμόζει το δημοτικό πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά», από το 2016, επικουρώντας στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό το έργο της ΕΛΑΣ, και εξέφρασε τη δεδομένη συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου προς την ΕΛΑΣ με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Η δωρεά του περιπολικού προς το αστυνομικό τμήμα Παπάγου – Χολαργού έγινε από κάτοικο του Δήμου, ο οποίος είχε την πρόθεση αρχικά να κάνει μια δωρεά στο Δήμο, αλλά ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος τον προέτρεψε να δωρίσει ένα περιπολικό όχημα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, διαπιστώνοντας τις ανάγκες του τοπικού τμήματος.

Εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για την πρωτοβουλία του να μεριμνήσει για τη δωρεά του νέου περιπολικού προς το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου -Χολαργού, ενώ η Διοικητής του Τμήματος κα Αθανασοπούλου αναφέρθηκε στη στενή και καλή συνεργασία μεταξύ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Δήμου στο πεδίο της πρόληψης και της καταστολής της παραβατικότητας.

Δείτε το ολοκαίνουριο περιπολικό

περιπολικό

dwrea peripolikou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση η ΕΛΑΣ για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και τον Άγνωστο Στρατιώτη 
Σε επιφυλακή η ομάδα ΟΔΟΣ και τα ΜΑΤ ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια - Προληπτικούς ελέγχους το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία σε άτομα που κινούνται ύποπτα στο κέντρο της Αθήνας
Κλούβες
Στο νοσοκομείο 17χρονος από κατανάλωση αλκοόλ στον Πειραιά - Χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα, χειροπέδες σε υπεύθυνη καφετέριας
Σύμφωνα με τη μητέρα του, οι δύο άλλοι ανήλικοι που είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο αποχώρησαν πριν την άφιξη των αστυνομικών, καθώς τους παρέλαβαν οι γονείς τους
Αλκοολούχα ποτά