Ελλάδα

Δυο νέες θεματικές εκθέσεις στον χώρο του “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Συνεχίζεται η εικαστική «σύνδεση» του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης «Art-Athina» προβάλλοντας στον χώρο του αεροδρομίου δύο νέες θεματικές εκθέσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη έκθεση με θέμα «Οι τοίχοι της Αθήνας και η Τύχη τους», στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» στο επίπεδο των αναχωρήσεων, προβάλλει την ιστορία της Αθήνας και του περιβάλλοντός της, καθώς και την ιστορία της σύγχρονης τέχνης στον δημόσιο χώρο.
 
Η δεύτερη έκθεση με θέμα «Το ταξίδι: Πέντε διαφορετικές οπτικές», στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Πολιτισμός» στο επίπεδο των αφίξεων, προβάλλει βίντεο-έργα πέντε σύγχρονων γνωστών Ελλήνων εικαστικών στον θεματικό άξονα «Το ταξίδι».
 
Οι νέες εκθέσεις στο αεροδρόμιο αποτελούν το δεύτερο σκέλος της εικαστικής σύμπραξης των δύο φορέων και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, όλο το 24ωρο, έως τις 31 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Κορωπί – Μήνυμα του 112
Επιχειρούν 47 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 1ης ΕΜΑΚ και 11 οχήματα ενώ από αέρος κινητοποιήθηκαν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα
Ελικόπτερο της Πυροσβεστικής