Ελλάδα

Δύο οχήματα δωρίζει στην Πυροσβεστική η Τσεχία

Δωρεά δυο πυροσβεστικών οχημάτων τύπου Pick-up και Van, πυροσβεστικό εξοπλισμό και είδη ατομικής προστασίας των πυροσβεστών, έκανε η Τσεχική Δημοκρατία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προστασία που παρείχαν οι Έλληνες πυροσβέστες, μεταξύ άλλων και σε Τσέχους τουρίστες που παραθέριζαν στην Κινέττα Αττικής, όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά πέρσι, στις 23 Ιουλίου 2018, στην περιοχή.

Τα οχήματα και ο εξοπλισμός παραδόθηκαν σήμερα, παρουσία του πρεσβευτή της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Jan Bondy, και του υπαρχηγού Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου ΠΣ Στέφανου Κολοκούρη, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα.

Στην τελετή παράδοσης, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Τσεχικής Δημοκρατίας Milan Fischer, καθώς και ανώτατοι αξιωματούχοι του Τσεχικού Πυροσβεστικού Διασωστικού Σώματος, τους οποίους υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων, ο διοικητής της, επιπυραγός Δημήτριος Καϊάφας.

Από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος, παραβρέθηκαν επίσης ο διοικητής Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, υποστράτηγος ΠΣ Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγος ΠΣ Νικόλαος Σπαής, καθώς και ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Αττικής, αρχιπύραρχος Χρήστος Γκολφίνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Δήμας για το κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Εξετάζεται flyover στον Κηφισό και αποκέντρωση επιχειρήσεων
«Ο Κηφισός χρειάζεται σίγουρα σημαντικές παρεμβάσεις, και γι’ αυτό εξετάζουμε αρκετά διαφορετικά σενάρια. Ένα πετυχημένο παράδειγμα είναι η υπερυψωμένη λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας
Η κακοκαιρία χτυπά για 48 ώρες με επίμονες βροχές και επικίνδυνες καταιγίδες από σήμερα – Οι 8 «κόκκινες» περιοχές
Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Αττική, το πρωί της Κυριακής που θεωρείται και η πιο επικίνδυνη ημέρα - Αναλυτικά πώς και πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Βροχή στην Αθήνα