Ελλάδα

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας σε βάρος του Κώστα Αγοραστού για το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς ο πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας κατηγορείται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, με αφορμή το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος.

Ο Κώστας Αγοραστός Αγοραστός παραπέμπεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας μετά από μήνυση που κατέθεσαν το καλοκαίρι του 2023 εναντίον του συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η μήνυση στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου με το σκεπτικό περί αλλοίωσης του τόπου του δυστυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10